22 Nisan 2020

2020 YILI NİSAN AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS GÜNDEMİ

1- Belediyemizce ihalesi yapılan ve işletmesi Nefromer Sağlık İşletmeleri Medikal İnşaat Turizm Kimyasal Atık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bünyesinde bulunan “Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi” işletmesinin devri hususunun görüşülerek karara bağlanması.

2- Belediyemiz Şirketi olan KAVAŞ İnşaat Petrol Temizlik Restoran Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne nakdi sermaye artırımı yapılması hususu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

3- Meslek Edindirme Kurslarında üretilen ürünlerin satış ücretlerinin belirlenmesi ve 2020 Gelir Tarifelerine eklenmesi hususu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

4- Erzincan Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü yazılarında 2019 yılı 2. Dönem Kent Güvenlik Danışma Kurulu toplantısında alınan kararların 2. Maddesinde belirtilen yeni ruhsat verilen işyerlerine kamera takma zorunluluğu hususu ile ilgili İmar ve Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

5- Yürürlükte bulunan Erzincan Revizyon Uygulama İmar Planında Kentsel Servis Alanları için konulmuş olan minimum parsel büyüklüğü ile ilgili plan notunun gerekliliği hususu ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

6- İlimiz Merkez Çukurkuyu 296 ada 5 parsel için hazırlanmış olan imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

7- İlimiz Merkez Ergenekon Mahallesi D.989 nolu parsel yürürlükteki imar planına göre kısmen 7 m yol kısmen 3 kat konut alanı olarak planlanmıştır. Söz konusu yolun imar planında ki şekli ile yerindeki imalatı arasında bir kısım farklılıklar bulunmaktadır. Yolun imar planındaki haliyle yerindeki durumu arasındaki farklılıkların giderilmesi adına yapılmış olan imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

8- İlimiz Merkez Akyazı 102 ada 2 ve 3 nolu parsel için hazırlanmış olan imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

9- Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Merkez Fatih Mahallesi 2311 ada 1 parsel ile Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Fatih Mahallesi 1562 ada 2 parsel ve Kavakyolu 465 ada 19 nolu parsellerin karşılıklı takas-trampa işlemlerinin ve Maliye Hazinesi lehine oluşan 1.164,30.-TL bedel farkının Belediyemiz tarafından ödenmesi hususunun görüşülerek karar bağlanması.

10- İlimiz Merkez Yunusemre Mahallesi 1562 ada 2 nolu parsel için hazırlanmış olan imar plan tadilat talebinin görüşülerek karara bağlanması.

11- İlimiz Merkez Fatih Mahallesi 2256 ada 2 nolu parselde bulunan 6659,51 m2’lik taşınmazın kat karşılığı inşaat yaptırmak ve elde edilecek gayrimenkulleri satmak üzere Encümem’e yetki verilmesinin görüşülerek karar bağlanması.

12- İlimiz Merkez Fatih Mahallesi 2103 ada 2 nolu parselde bulunan 11483,60 m2’lik taşınmazın kat karşılığı inşaat yaptırmak ve elde edilecek gayrimenkulleri satmak üzere Encümem’e yetki verilmesinin görüşülerek karar bağlanması.

13- İlimiz Merkez Fatih Mahallesi 1562 ada 2 nolu parselde bulunan 1728,00 m2’lik taşınmazın kat karşılığı inşaat yaptırmak ve elde edilecek gayrimenkulleri satmak üzere Encümem’e yetki verilmesinin görüşülerek karar bağlanması.

14- İlimiz Merkez Ulalar K 174 ada 15 parselde bulunan 6526,97 m2’lik taşınmazın kat karşılığı inşaat yaptırmak ve elde edilecek gayrimenkulleri satmak üzere Encümem’e yetki verilmesinin görüşülerek karar bağlanması.

15- İlimiz Merkez Ulalar K 141 ada 75 parselde bulunan 3023,37 m2’lik taşınmazın kat karşılığı inşaat yaptırmak ve elde edilecek gayrimenkulleri satmak üzere Encümem’e yetki verilmesinin görüşülerek karar bağlanması.

16- İlimiz Merkez Ulalar K 141 ada 79 parselde bulunan 3475,52 m2’lik taşınmazın kat karşılığı inşaat yaptırmak ve elde edilecek gayrimenkulleri satmak üzere Encümem’e yetki verilmesinin görüşülerek karar bağlanması.

17- İlimiz Merkez Ulalar K 141 ada 80 parselde bulunan 3894,35 m2’lik taşınmazın kat karşılığı inşaat yaptırmak ve elde edilecek gayrimenkulleri satmak üzere Encümem’e yetki verilmesinin görüşülerek karar bağlanması.

18- İlimiz Merkez Cumhuriyet Mahallesi Arslanlı mevkii 889 ada 13 nolu parselde bulunan 619,26 m2’lik taşınmazın satışı hususunun görüşülerek karar bağlanması.

19- Belediye Meclisinin almış olduğu 03.03.2020 tarih ve 85 sayılı imar plan tadilatı onayına dair meclis kararı ve karar altlık teşkil eden imar plan değişikliği 19.03.2020 19.04.2020 tarihleri arasında askıya çıkarılmış olup askı süresi içinde yapılan itirazın görüşülerek karar bağlanması.