Ticaret Borsasından Başkan Başsoy’a ziyaret

Erzincan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Yapınca Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

8 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Başkan Yapınca'ya Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleride eşlik ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Bir açıklama yapan Ticaret Borsası Başkanı Necmi Yapınca, Erzincan için yapılacak her çalışmada ve şehrin problemlerinin çözümü noktasında Belediyemizin yanındayız. Sivil toplum örgütleriyle ortak hareket edilmesinin önemine vurgu yapan yapınca sözlerine şöyle devam etti. "Ticaret Borsamız, bugüne kadar tüm kurum, kuruluşlarla ve sivil toplum örgütleriyle ortak çalışmalar yapmıştır. Erzincan'ın gelişmesinde üzerimize düşen ne varsa yapacağız" dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzincan için yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında yapınca'ya bilgi verdi. Başsoy ayrıca Yapılacak projelerde tüm kamu kurum kuruluşları ve STK lar ile  işbirliği içinde olacağını  söyledi.

Haber Galeri