Mahalle aralarındaki Hurda Araçlar Toplanıyor

Erzincan Belediyesi Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, çevre ve görüntü kirliliğine yol açan, atıl durumunda bulunan Mahalle aralarındaki araçları topluyor.

Mahalle aralarında, boş arazilerde, cadde ve sokaklarda ki terk edilmiş kullanılamaz haldeki araçları, olumsuz görüntü oluşturmaları, bulunduğu cadde ve sokaklarda mahallelinin huzurunu bozduğu için toplanıyor.

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Şahin, "Son zamanlarda gelen yoğun şikâyetler neticesinde cadde ve sokaklarda tespit edilen kullanılmaz, sahipsiz araçları kaldırıyoruz. Çevre kirliliği ve kötü görüntü oluşturan, bunun yanı sıra çocuklarımıza da sağlık açısından büyük tehlike oluşturan araçlar ciddi rahatsızlıklar vermekte. Dolayısıyla şehrimizde bulunan tüm hurda araçlar toplanacak. Bu konuda duyarlı davranarak belediyemize (ALO 153) ihbarda bulunan vatandaşlarımıza da şimdiden teşekkür ederim.

Haber Galeri