SON GÜN 31 MAYIS

Buradasınız: Haberler - Son Gün 31 Mayıs

979 görüntülenme - Tarih: 30.05.2016    YAZDIR

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan, Reklam vergilerinin 2016 yılının birinci taksitinin ödeme süresi 31 Mayıs 2016’da sona eriyor.

Hemşehrilerimiz ödemelerini Erzincan Belediyesi'nin resmi internet sitesinden, belediye hizmet binasındaki tahsilât vezneleri ile Alparslan Türkeş İş Merkezi ve Süleyman Demirel İş Merkezlerinde bulunan veznelerinden ve anlaşmalı bankalardan yapabilirler.

30 Mayıs Pazartesi günü Erzincan Belediyesi, İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi birinci taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs 2016 salı günü mesai bitiminde sona ermektedir. Belediyemize yapılan ödemelerde kredi kartı kolaylığı sağlanmaktadır” dedi.

Başkan Başsoy daha sonra Erzincan Belediyesi İşletme Müdürlüğü personelini de ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.