ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ SİNEMA

Buradasınız: Haberler - Çocuklara Ücretsiz Sinema

699 görüntülenme - Tarih: 09.05.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında ilk ve ortaokul düzeyinde ki çocuklarımıza ücretsiz sinema sunumu gerçekleştirdi.

08 Mayıs Pazar günü Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen “Bir Yaz Kampı Macerası" adlı film, ilköğretim çağındaki çocuklarımıza yönelik olarak; tarihi varlıklarımız ve kültürel değerlerimize sahip çıkmaları konusunda sorumluluk duygusu aşılanması hedeflendi.

Program çıkışı katılımcı her çocuğa kitap hediye edilirken, daha önce dağıtılan boyama kâğıtlarını teslim eden öğrenciler içerisinde çekilişle 4 adet tablet ve onlarca sürpriz hediyeler verildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Belediye olarak çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz. Eğitime katkı sağlayacak filmler sergilemeye devam edeceğiz. Bu film de çocukların oynadığı, tarihi değerlerimizi ve zenginliklerimizi anlatan güzel bir film. Programa 2 bin kadar öğrencimiz katıldı.” dedi.