EKİPLER 12 SAATLİK BİR ÇALIŞMA SONUCU ARIZAYI GİDEREBİLDİ

Buradasınız: Haberler - Ekipler 12 Saatlik Bir Çalışma Sonucu Arızayı Giderebildi

1014 görüntülenme - Tarih: 09.05.2016    YAZDIR

8 Mart Pazar günü Erzincan Belediyesi Beytahtı Su İstasyonundan depolara su nakleden ana hatta bir arıza meydana geldi. Arıza sebebi ile kentte genel bir su kesintisi yaşandı.

Arızayı gidermek için yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, bu arızanın büyük bir arıza olduğunu ve bu sebeple tüm kentte 18 saat süren bir kesintiye sebep olduğunu ifade etti.

Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü:

Gerçekleşen arıza sebebi ile günlük 40 bin ton su taşıyan hatta sabah 05.00 sularında belediyemiz tarafından çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışma Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü İsmail Budak kontrolündeki yirmi kişilik bir ekip tarafından yürütülüyor. Akşam saatlerinde kente su vermeyi planlıyoruz. Sabahın erken saatlerinden bu yana çalışmaları canla başla yürüten arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Başkan Başsoy’un inceleme alanından ayrılması akabinde şehre su verilemeye başlandı. Saat 18.00 sularında depolara su basılması işlemi başlarken su depolarındaki basıncın yükselmesi gece geç saatlere kadar sürdüğü için kuzey mahallelerin suya kavuşması biraz zaman aldı.