ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Buradasınız: Haberler - Çocuklar Doyasıya Eğlendi

854 görüntülenme - Tarih: 25.04.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı sebebi ile tertiplenen çocuk şenliğinde çocuklar lunaparkta gönüllerince eğlendiler. Binlerce ilkokul öğrencisi Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un hediye ettiği ücretsiz biletler ile lunaparkta unutulmaz bir gün geçirdi.

24 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen programda bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkan Vekili Ertan Buyruk “Çocuklarımızın bayramı bayram gibi yaşamaları için gayret ettik. Çocuklarımız, kendilerine özel bu bayramda gönüllerince eğlenebilecekleri bir yer olan lunaparkta eğlenmelerini sağlıyoruz. Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’un talimatları doğrultusunda çocuklarımıza ücretsiz biletler dağıttık. Umarım doyasıya eğlenmişlerdir. Ben bu vesileyle bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bu özel günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyorum” dedi.