BAŞKAN BAŞSOY GÜREŞÇİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Güreşçileri Yalnız Bırakmadı

688 görüntülenme - Tarih: 11.04.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Türkiye Güreş Federasyonu 14 - 15 Yaş grekoromen stil grup müsabakaları için şehrimizde bulunan yaklaşık 400 sporcuyu akşam yemeğinde ağırladı.

9 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen yemekte bir konuşma yapan Başkan Başsoy “Ata sporumuz güreş her zaman olduğu gibi milli manevi değerlerimize bağlı gençler yetiştirmeye devam ediyor. Bu nedenle ben sizleri ve Türkiye Güreş Federasyonunu tebrik ediyorum. İnşallah bu salondan Koca Yusuflar, Yaşar Doğular çıkacak. Allah onların mekânlarını cennet eylesin. Sizleri Can Erzincan’ da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Önümüzdeki yıllar dünya ve Avrupa şampiyonalarının da şehrimizde yapılmasını temenni ediyorum” dedi.