BAŞSOY: MİLLET OLARAK POLİSİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ.

Buradasınız: Haberler - Başsoy: Millet Olarak Polisimizin Her Zaman Yanındayız

717 görüntülenme - Tarih: 11.04.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümünde ülkemizde ve şehrimizde asayişi sağlayan polis memurlarını, gece, nöbet yerlerinde ziyaret etti.

Polis memurlarına çiçek takdim ederek bir süre sohbet eden Başkan Başsoy “1845 yılında kurulan modern polis teşkilatı, aradan geçen bir buçuk asrı aşkın zaman içerisinde daima güvenin ve emniyetin sembolü olmuştur. İlimiz özelinde polis teşkilatının çalışmaları, şehrimizin polisiye vaka oranının düşüklüğünde en önemli etkendir. Türk polisi, özverili çalışmaları ile ülkemizdeki ve şehrimizdeki huzur ve sükûnun teminatıdır.

Türkiye ne zaman kalkınmaya başlasa, milletin refahını arttıracak adımlar atılsa, dış mihraklar, taşeronları aracılığıyla ülkemizde karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar. Son zamanlarda yine böyle bir durumla karşı karşıyayız. Ancak polisimiz ve askerimiz onların bu beyhude çabalarını boşa çıkaracaktır. Millet olarak teröristlere karşı canını hiçe sayıp bu hainlerle savaşan polis ve askerimizin he zaman yanındayız. Vatanı ve milleti uğruna şehit olan kardeşlerimizin yakınları bizlere emanettir. Ben bu vesile ile gece gündüz demeden şehrimizde ve ülkemizde asayişi sağlayan vefakâr polisimizin bayramlarını kutluyorum” dedi.

Gece nöbetlerinde Başkan Başsoy’un kendilerini unutmayarak yaptığı bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren polis memurları, Başsoy’a teşekkür ettiler.