KANDİLDE HASTALARI UNUTMADIK

Buradasınız: Haberler - Kandilde Hastaları Unutmadık

909 görüntülenme - Tarih: 07.04.2016    YAZDIR

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Regaip gecesi dolayısıyla, hastaneleri ziyaret etti.

7 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette Sebahattin Karakelle ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ile Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş eşlik etti.

Milletvekili Karakelle ve Başkan Başsoy, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak kandil simidi ikram ettiler.

Tek tek hastalarla ilgilenen Başkan Başsoy "Bu güne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Böyle özel bir günde de hastanelerde kalan hemşehrilerimiz ile bu özel geceyi paylaşmak istedik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek başkan Başsoy'a teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca Erzincan Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli şehir genelinde ki bütün hastanelere Kandil simidi dağıtı.