75. YIL BULVARINDA KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - 75 Yıl Bulvarında Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

774 görüntülenme - Tarih: 28.03.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışma ile ana arterler ve mahalle aralarında kaldırım inşası devam ediyor.

28 Mart Pazartesi günü 75. Yıl Bulvarında yürütülen kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile 125 km kaldırım, 120 km asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bu yıl Aslanlı, Kazım Karabekir, Cumhuriyet, Başbağlar, Yunus Emre, Gülabibey, Mimar Sinan, İzzet Paşa ve Bahçelievler mahalleleri ile bazı bulvar ve caddelerde yaklaşık 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştireceğiz. İnşallah 2017 yılı sonun da asfalt ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.

Gerçekleştirilen incelemede Başkan Başsoy’a Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.