MEHTER YİNE COŞTURDU

Buradasınız: Haberler - Mehter Yine Coşturdu

909 görüntülenme - Tarih: 19.03.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla anma etkinliği gerçekleştirildi

Bu yıl 101.'si düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Erzincan Belediyesi tarafından, Erzincan İl Kültür Müdürlüğü Toplantı Salonunda Şehitleri Anma ve Tasavvuf Gecesi programı düzenlendi. 18 Mart Cuma günü akşam saatlerinde düzenlenen programa, Erzincan Vali Vekili Ahmet Türköz, Erzincan Belediye Başkan Vekili Gökhan Ulutaş protokol üyeleri ve yüzlerce hemşehrimiz katıldı.

İstiklal marşının okunması ve Saygı duruşunun ardından başlayan program Çanakkale şehitleri için Kur’an- ı Kerim okunmasıyla devam etti. Ardından Doc. Dr. Mehmet Göktaş tarafından Çanakkale Savaşı konulu bir sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

Program, Erzincan Belediyesi Mehteran takımının çaldığı Marşlar ve Semazen gösterirliyle son buldu