BU SENE 5 BİN AĞACI TOPRAKLA BULUŞTURUYORUZ.

Buradasınız: Haberler - Bu Sene 5 Bin Ağacı Toprakla Buluşturuyoruz

849 görüntülenme - Tarih: 18.03.2016    YAZDIR

Geçtiğimiz yıl hava şartlarının elverdiği günlere kadar devam eden ağaçlandırma çalışmaları, bahar aylarının bu ilk günlerinde yeniden başladı.

İlk çalışmalar, Erzincan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yürütüldü.

Çalışmalarını Çevreci Belediyecilik anlayışıyla sürdürdüklerini ifade eden  Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Şehrimizi dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Erzincan belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bitki Parkında yetiştirilen beş bin fidanı bu yıl toprakla buluşturacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Başsoy, okul bahçeleri, parklar, refüjler, kaldırımlara dikilerek bu alanlar daha güzel bir görünüme kavuşturulacağını ifade etti.