YENİ MAHALLE 301SOKAKTA KALDIRIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Buradasınız: Haberler - Yeni Mahalle 301sokakta Kaldırım Çalışmalarına Başlandı

820 görüntülenme - Tarih: 10.03.2016    YAZDIR

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesiyle birlikte, çalışmalara başlayan Erzincan Belediyesi, kaldırım yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışma ile ana arterler ve mahalle aralarında kaldırım inşası devam ediyor. Yeni Mahalle 301sokakta kaldırım yenileme çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile 125 km kaldırım 120 km asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bu yıl Aslanlı, Kazım Karabekir, Cumhuriyet, Başbağlar, Yunus Emre, Gülabibey, Mimar Sinan İzzet Paşa ve Bahçelievler mahalleleri ile bazı bulvar ve caddelerde yaklaşık 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştireceğiz. İnşallah 2017 yılı sonun da asfalt ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.