İSTANBUL MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK'DEN BAŞKAN BAŞSOY'A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - İstanbul Milletvekili Metin Külünk'den Başkan Başsoy'a Ziyaret

844 görüntülenme - Tarih: 21.02.2016    YAZDIR

Erzincan Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu’nun düzenlediği konferansa katılarak Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemini hemşehrilerimize anlatmak üzere şehrimize gelen İstanbul Milletvekili Metin Külünk Erzincan Belediyesiniz ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette belediye çalışmalarını Metin Külünk’e anlatan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyarette Metin Külünk’e ERMEK Bakırcılık Kursu tarafından yapılan çift başlı kartal işlemeli bakır tabak hediye edildi.

Erzincan Belediyesi ve İş-Kur ortaklığında açılan ERMEK bakır kursunu ziyaret eden Milletvekili Külünk Erzincan Bakır işlemesi hakkında kısa bilgiler aldı.