ERZİNCAN BELEDİYESİ DAHA TEMİZ BİR ERZİNCAN İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Daha Temiz Bir Erzincan İçin Çalışmalarına Devam Ediyor

771 görüntülenme - Tarih: 21.02.2016    YAZDIR

Daha temiz bir Erzincan için çalışmalarına aralıksız devam eden Erzincan Belediyesi şimdi de cadde ve kaldırımları basınçlı su ile yıkıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezinde sabahın erken saatlerinden başlayarak basınçlı su yardımıyla işlek kaldırım ve yolları yıkadı. Daha temiz bir Erzincan için sabah erken saatlerden başlayıp gece geç saatlere kadar gerçekleştirilen çalışmalarla şehrimiz ülkemizin en temiz ve yaşanılabilir kentlerinde biri haline geliyor.

Yıkama ve temizleme çalışması hakkında bilgi veren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Hemşehrilerimizin, temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz. Ancak bu sadece bizim çalışmalarımızla olmaz. Biz vatandaşlarımızın da bu konu hakkında bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Kaldırım yıkama çalışmalarımız rutin olarak devam edecek” dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasından memnuniyet duyan vatandaşlar ise yetkililere ve çalışanlara teşekkür etti.