BELEDİYEDEN KAR TEMİZLEME SEFERBERLİĞİ

Buradasınız: Haberler - Belediyeden Kar Temizleme Seferberliği

922 görüntülenme - Tarih: 01.02.2016    YAZDIR

Erzincan’ da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası Erzincan Belediyesi kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına eş zamanlı olarak başladı.

20 İş makinesi ve 300 personelle kent genelindeki tüm cadde ve sokaklarda trafik akışının sıkıntısız bir şekilde sürdürülebilmesi sağlandı.

Yollarda yürütülen çalışmaları müteakiben, kaldırımlarda kar küreme ve temizleme çalışmalarını yoğunlaştıran belediye ekipleri, sadece ana caddelerde değil mahalle aralarında dahi kaldırım temizleme çalışması gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Dün sabah başlayan kar yağışıyla birlikte yol ve kaldırım temizleme çalışmalarına eş zamanlı olarak başladık. Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde çalışmalarımıza ağırlık verdik. Hemşehrilerimizden hem şehir içindeki trafik yoğunluğunu hem de kazaları önlemek amacıyla toplu taşıma araçlarını kullanmalarını rica ediyoruz "dedi.