BAŞKAN BAŞSOY’DAN HACI ALİ AKINA ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Hacı Ali Akına Ziyaret

813 görüntülenme - Tarih: 31.01.2016    YAZDIR

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde İstanbul’a giden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, hemşehrimiz hayırsever iş adamı Hacı Ali Akın’ı ziyaret etti.

27 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Hacı Ali Akın “Erzincan’a benim sevgim çok büyük. Şehrimizde birçok projeye imza attık. Eğitime ve sağlığa teşvik vermeyi babamdan öğrendim. Şimdide Diş Hekimliği Fakültesi için kolları sıvadık. Ben dünyamı değiştirmeden Erzincan’dan elimi çekmeyeceğim” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “Kendisi şehrimizde birçok projeye imza attı. Erzincan Üniversitesine büyük katkısı oldu. Şimdide Diş Hekimliği Fakültesi’nin müjdesini verdi. Şehrimize yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Başsoy Hacı Ali Akın Beye bakır işlemeli fincan takımı hediye etti.

Ziyarette Başkan Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.