KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Karla Mücadele Çalışmalarımız Devam Ediyor

962 görüntülenme - Tarih: 28.01.2016    YAZDIR

Erzincan’ da 29 Ocak Perşembe günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası Erzincan Belediyesi kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına eş zamanlı olarak başladı.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkan Vekili Gürbüz Gündüz “ Kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplerimiz tuzlama ve temizleme çalışmalarına anında başladı. Amacımız zorlu hava şartlarında hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamasını engellemektir.” dedi

Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Mutlu ise “ Erzincan Belediyesi olarak önceden karla mücadele ekiplerimizi hazır ettik. Karın yağmasıyla birlikte ekiplerimiz, sokaklarında ve caddelerinde yoğun bir çalışma başlattı. Bu çalışmalarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.