BAŞSOY: VATANDAŞ MEMNUNİYETİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Buradasınız: Haberler - Başsoy: Vatandaş Memnuniyetini En Üst Seviyeye Çıkarmak İçin Çalışıyoruz

1075 görüntülenme - Tarih: 25.01.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi hizmet kalitesini artırmak, vatandaş memnuniyeti odaklı hizmet üretebilmek ve üretilen hizmetlere bir standart kazandırmak amacıyla kalite yönetim sistemi üzerine bilgilendirme ve eğitim seminerleri düzenleniyor.

TSE eğitmenlerinden K. Yaşar Efendioğlu tarafından verilen seminerlerin ilkine Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları ve kurum yöneticileri katıldı.

26 Ocak Salı günü Belediye Meclis Salonunda ilki düzenlenen seminerler 3 gün sürecek ve belediyenin tüm birimlerinden Kalite Yönetim Sistemi yöneticileri katılacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Maksadımız tüm işi ve işleyişleri bir standart dâhilinde yürütmektir. Hizmet kalitesini arttırmak, personel verimliliğini artırmak ve toplamda hizmet üreten bir yerel idare olarak memnuniyeti en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz” dedi.