CHP İL TEŞKİLATINDAN BAŞKAN BAŞSOY ’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Chp İl Teşkilatından Başkan Başsoy ’a Ziyaret

1058 görüntülenme - Tarih: 25.01.2016    YAZDIR

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile CHP Erzincan İl Başkanlığına seçilen Ayhan Doğan, Merkez İlçe Başkanı Mesut Sağır, Belediye Meclis Üyesi Ali Ekber Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’ u makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Ayhan Doğan “ Göreve yeni başlamamız münasebetiyle şehrimizin yöneticilerini ziyaret etmek istedik. Şehrimiz için yapabileceğimiz ne varsa hizmete hazırız “dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Erzincanda yaşayan  tüm hemşehrilerimize eşit mesafedeyiz. Birlik ve beraberlik içersinde mutlu ve huzurlu yaşıyoruz. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına bütün siyasi partiler ile işbirliği içersinde çalışmalar yürüteceğimizden emin olabilirsiniz. Hepimizin hedefi Erzincan' ımıza hizmet etmektir. Ziyaretinizden çok mutlu oldum. Teşekkür ederim" dedi