ERZİNCAN BELEDİYESİ 300 PERSONEL 25 ARAÇLA 24 SAAT HİZMET VERİYOR

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi 300 Personel 25 Araçla 24 Saat Hizmet Veriyor

783 görüntülenme - Tarih: 23.01.2016    YAZDIR

Erzincan’ da 23 Ocak Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası Erzincan Belediyesi kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına eş zamanlı olarak başladı.

20 İş makinesi ve 300 personelle kent genelindeki tüm cadde ve sokaklarda trafik akışının sıkıntısız bir şekilde sürdürülebilmesi sağlandı.

Yollarda yürütülen çalışmaları müteakiben, kaldırımlarda kar küreme ve temizleme çalışmalarını yoğunlaştıran belediye ekipleri, sadece ana caddelerde değil mahalle aralarında dahi kaldırım temizleme çalışması gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen çalışmaları akşam saatlerinden itibaren yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Dün sabah başlayan kar yağışıyla birlikte yol ve kaldırım temizleme çalışmalarına eş zamanlı olarak başladık. Sabah saatlerinden itibaren tuzlama ve kar temizleme çalışmaları yürüttük. Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde çalışmalarımıza ağırlık verdik. Hemşehrilerimizden hem şehir içindeki trafik yoğunluğunu hem de kazaları önlemek amacıyla toplu taşıma araçlarını kullanmalarını rica ediyoruz "dedi.

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu ve Karabey Atıcı eşlik etti.