ERZİNCAN’DA AĞAÇLAR IŞIL IŞIL

Buradasınız: Haberler - Erzincan’da Ağaçlar Işıl Işıl

1085 görüntülenme - Tarih: 21.01.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehrimizin estetik, modern ve aydınlık görüntüsünü artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla şehir merkezinde bulunan yeşil alanları özel sistemlerle aydınlatıyor. Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen renk geçişli havuz aydınlatmaları, parklardaki dekoratif aydınlatmalar, şehrimizi göz alıcı bir kente dönüştürürken, hemşehrilerimizden de tam not alıyor.

Işığın günümüzde modern şehircilik anlayışının bir parçası olduğunu söyleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şehrimizdeki ışıklandırma çalışmalarına farklı bir hava kazandırdık. Modern şehircilik anlayışı çerçevesinde ana arterlerde, havuzlarda ve üst geçitlerde led aydınlatmaların yanında ağaç aydınlatmaları ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirdik” dedi.