BAŞKAN BAŞSOY ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Şehit Ailelerini Unutmadı

842 görüntülenme - Tarih: 17.01.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’ın Sur İlçesinde şehit düşen Özel Harekât Polis memurlarının ailelerini ziyaret ederek taziyelerini sundu.

16 Ocak Cumartesi günü Erzincan Milletvekili Sabahattin Karakelle ve Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, şehitlerinin ailelerine başsağlığı dileğinde bulunan ve taziyelerini ileten Başkan Başsoy “Sizin evladınız, bizim evladımızdır. Sizlerin acısı, bizim acımızdır. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evladınız, bu Vatan için, bu memleket için şahadet şerbetini içti. Geride bıraktığı en değerli varlığı olan sizler, şehidimizin devletimize, milletimize birer emanetisiniz. Sizlere her zaman sahip çıkacağız. Bu bizim boynumuzun borcudur” dedi.