BAŞKAN BAŞSOY GAZETECİLERİ UNUTMADI

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Gazetecileri Unutmadı

862 görüntülenme - Tarih: 10.01.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan Başsoy Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci tarafından Cemiyet kapısında karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci “çalışan gazeteciler için özel anlam ifade eden  bir günde hatırlanmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Erzincan basınının tek çatı altında birlik ve beraberlik içersinde görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Başsoy, Her koşulda toplumu bilgilendirmek adına durmaksızın gece gündüz yağmur çamur demeden emek sarf eden gazetecilerin, gününü tebrik ederek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci’ye çiçek takdim etti.

Başkan Başsoy daha sonra basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.