KUDAKA 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Buradasınız: Haberler - Kudaka 2016 Yılı Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

901 görüntülenme - Tarih: 28.12.2015    YAZDIR

KUDAKA 2016 Yılı Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı, Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

29 Aralık Salı günü gerçekleştirilen toplantıya Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, KUDAKA Genel Sekreter Vekili Mehmet Ali Çakan, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda KUDAKA yetkilileri tarafından 2016 yılı Mali Destek Programı açıklandı. Hangi sektörlerde ne miktarda mali destek verileceği konusunda yapılan bilgilendirmeyi çok sayıda işadamı ve sanayici takip etti.

Toplantıda tarımsal üretim altyapısının geliştirilmesi mali destek programı’nın toplam bütçesinin 3.500.000 TL olduğunu, üretimin geliştirilmesi mali destek programının toplam kaynak tutarının ise Erzurum için 3.000.000 Tl, Erzincan için 2.000.000 TL, Bayburt için 1.500.000 TL, olmak üzere toplam 6.000.000 TL olduğu belirtildi