ENGELLİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Buradasınız: Haberler - Engelliler Doyasıya Eğlendi

881 görüntülenme - Tarih: 04.12.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Dünya Engelliler günü nedeniyle Müftülük Konferans Salonu’nda Mehter konseri düzenledi.

Programda aralarında engellilerin de bulunduğu Erzincan Belediyesi Mehter Takımının okuduğu birbirinden güzel marşlarla gece dolu dolu geçti.

4 Aralık Cuma akşam saatlerinde gerçekleştirilen programa Erzincan Vali Vekili Ahmet Türköz, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, engelliler ve aileleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Hepimiz bir engelli adayıyız. Önemli olan engelli olmak değil kafamızdaki engelleri kaldırmaktır. Onları topluma kazandırabilmek bizimle beraber hayatı yaşayabilmesini sağlamak hepimizin en büyük görevidir. Son on oniki yılda engelli kardeşlerimiz için büyük çaba sarf edildi. Merkezi idare ve hükümetimiz engellileri dezavantajlı konumlarından kurtarabilmek adına çok önemli çalışmalara imza attı. Biz de Belediye olarak engeliz bir şehir oluşturma gayreti içerisindeyiz. Noksanlarımız elbette ki bulunuyor inşallah zaman içerisinde bunları da gidereceğiz. Bu eğlencenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.