TERZİBABA MEZARLIĞINA 2000M2 GEZİNTİ YOLU

Buradasınız: Haberler - Terzibaba Mezarlığına 2000m2 Gezinti Yolu

909 görüntülenme - Tarih: 02.12.2015    YAZDIR

Gerçekleştirdiği çalışmalarla hemşehrilerimizin takdirini toplayan Erzincan Belediyesi, şehrimizin manevi değerlerinden olan Terzibaba Hazretlerinin, Kabrinin de bulunduğu Terzibaba mezarlığında 2000m2 iç yol çalışması gerçekleştirerek hemşehrilerimizin hizmetine sundu.

Şehrimizin en büyük mezarlığı olan Terzibaba mezarlığında daha önce gerçekleştirilen mezarlık bilgi sistemi çalışması ile hemşehrilerimizin yakınlarının kabirlerini daha kolay bulması sağlanmakta ve engelli vatandaşlarımız için akülü sandalye hizmeti verilmektedir.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Belediyemiz kentin her yönü ile gelişmesi için çabalarını vermektedir. Projelerimiz kente yepyeni bir imaj kazandırmakla birlikte yediden yetmişe herkesin ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılmaktadır. Bu bağlamda mezarlıklar birimimiz de bütün ihtiyaçları göz önünde tutmaktadır. Biz mezarlıklarımızı en iyi hale getirip ebediyete intikal eden yakınlarımıza saygımızı göstermekteyiz. Ayrıca mezarlılarımızda vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak uygulamalara da imza atmaktayız” dedi.