BAŞSOY BELEDİYE ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Buradasınız: Haberler - Başsoy Belediye Çalışmalarını Değerlendirdi

599 görüntülenme - Tarih: 30.11.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Kana A Televizyonu’nda yayınlana A Plus Ekonomi Programında belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Program Müdürü Sinan Turan ve Editör Oğuz Moden’in hazırladığı programda Erzincan’ın kültür, sanat, tarih ve siyasi yapısı anlatılırken, kentin yöneticileri de programda çeşitli değerlendirmelerde bulundular.

Şehrimiz ekonomisi hakkında bilgi alan program yapımcıları Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile de bir araya gelerek şehrimizde yürütülen ve yürütülecek olan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Bir şehrin gelişip büyüyebilmesi için öncelikle alt ve üst yapı problemini gidermesi gerekir diyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şehrimizde altyapı problemini ortadan kaldırdık. Asfalt ve kaldırım probleminde ise %70 oranında ilerleme kaydettik. İnşallah önümüzdeki yıllarda ülkemizde alt ve üst yapısını tamamlamış örnek bir il olacağız.” dedi

Programda Şehrimizde yürütülen yeşil alan çalışmalarına da değinen başkan Başsoy “Şehrimiz ülkemizin en yeşil kentlerinden biri. Şehrimizde bulunan Ekşisu mesire alanında büyük bir yatırım hamlesi gerçekleştriyoruz. Burada gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde, bölgeyi ülkemizin  en gözde mesire alanlarında biri haline getireceğiz.Burada bir de madensuyu fabrikamız bulunuyor.” Dedi.

Başkan Başsoy, değerlendirmelerinin sonunda ilimizde gerçekleşen yatırımlardan dolayı, bu güne kadar hizmet veren belediye başkanları ile milletvekillerine, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Programın önümüzdeki günlerde Kanal A televizyonunda yayınlanması planlanıyor.