ERZİNCAN KENT KONSEYİNDEN AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ

Buradasınız: Haberler - Erzincan Kent Konseyinden Aile İçi İletişim Semineri

974 görüntülenme - Tarih: 24.11.2015    YAZDIR

Erzincan Kent Konseyi ve Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Aile İçi İletişim konulu seminer düzenlendi.

25 Kasım Çarşamba günü Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen seminere Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk,  AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ve davetliler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan  Aziz Gün “Gençliği olmayan bir milletin geleceği olamaz. Bir gencin ilk öğretmeni anne ve babası ilk okulu evidir. Eğitim evde başlar. Bundan dolayı bu tür toplantılar çok önemlidir” dedi.

Seminere Konuşmacı olarak davet edilen Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halim Ulaş  ise çocuklarımıza ve gençlerimize nasıl davranılması gerektiği ile onların eğitimlerine nasıl katkı sağlanılabileceği konusunda çeşitli bilgiler verdi.

Programın ardından Erzincan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy  Doç. Dr. Halim Ulaş’a çeşitli hediyeler verdiler.