HALİT PAŞA MAHALLESİNDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Halit Paşa Mahallesinde Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

774 görüntülenme - Tarih: 19.11.2015    YAZDIR

Bu yıl kent genelinde 125 km. kaldırım 100 km yol kaplama çalışması gerçekleştirmeyi planlayan Erzincan Belediyesi bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışıyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Kent genelinde yol kaplama ve kaldırım yenileme çalışmalarımız Halit Paşa mahallesinde hızla devam ediyor. Geçen yıl 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirdik. Bu senede 30 milyonluk bütçe ile yaklaşık 100 km. yol kaplaması 125 km. de kaldırım imalatı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Mimar Sinan Yunus Emre, Akşemsettin Cumhuriyet, İnönü mahallelerinde toplam 110 km kaldırım çalışmasını tamamladık. Son 550 günde 850 bin m2 asfalt çalışması ve 250 Bin m2 kaldırım çalışması yürüttük. 2016 yılı sonunda şehirde asfalt ve kaldırım problemi olan sokak kalmayacak” dedi.