BAŞKAN BAŞSOY, ERZİNCAN KİTAP OKUYOR ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy, Erzincan Kitap Okuyor Etkinliğine Katıldı

865 görüntülenme - Tarih: 08.10.2015    YAZDIR

Erzincan Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve  Şuurlu Öğretmenler Derneği Erzincan Şubesi işbirliği ile düzenlenen “Erzincan Kitap Okuyor” etkinliği kapsamında Yazar Sadık Yalsızuçanlar ve Mine Sota’nın katılımlarıyla imza günü gerçekleştirildi

Dörtyol Meydanında düzenlenen etkinliğe Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, kurum ve kuruluş temsilcileri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kampanyanın başarılı olmasını ve geniş kitlelere ulaşması temennisinde bulunun protokol üyeleri, konuk yazarlara kitap imzalatarak kampanyaya bağışta bulundular. İmza töreni için stantta bulunan öğrencilerle sohbet eden Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, öğrencilere kitap hediye etti.

İmza törenin ardından Vali Süleyman Kahraman ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu tarafından Sadık Yalsızuçanlar ve Mine Sota’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Kampanya süresince 40 bin öğrenciye 40 bin kitap dağıtılması hedefleniyor