BAŞSOY: 2016 YILI SONUNDA ŞEHRİN ÜSTYAPI PROBLEMİ KALMAYACAK

Buradasınız: Haberler - Başsoy: 2016 Yılı Sonunda Şehrin Üstyapı Problemi Kalmayacak

985 görüntülenme - Tarih: 05.10.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için şehrimizin birçok bölgesinde inşa ettiği bisiklet yolları ve kaldırım imalatı çalışmalarına devam ediyor.

6 Ekim Salı günü 75. Yıl Bulvarı üzerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Dünyanın birçok yerinde toplumlar daha az maliyetli ve daha sağlıklı ulaşım araçlarına yöneliyor. Şehrimiz bisiklet kullanımı için çok elverişli bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.

Üst yapı çalışmalarımız ise tüm hızıyla devam ediyor.500 günde 15 mahallede asfalt kaplama çalışmalarını tamamladık. 5 Mahallede toplam 110 km kaldırım 70 km asfalt çalışması yürüterek, hizmete sunduk.  Yılsonuna kadar 125 km. kaldırım 100 km asfalt kaplama çalışması yürütmeyi hedefliyoruz. Bu işler için ayırdığımız bütçe 30 milyon TL. 2016 yılı sonunda şehrin üstyapı problemi kalmayacak" dedi.

Daha sonra okullarına gitmek için otobüs bekleyen öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Başsoy öğrenci kardeşlerimizin istek ve önerilerini dinledi.