KENT MOBİLYALARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Buradasınız: Haberler - Kent Mobilyaları Göz Kamaştırıyor

1109 görüntülenme - Tarih: 01.10.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü park, kaldırım, mesire alanları, okul ve ibadethane bahçeleri için tasarlanan kent mobilyalarının imalatına devam ediyor.

Kendi kaynakları ile minimum maliyetle imal ettiği kent mobilyalarıyla şehri donatan Erzincan Belediyesi, çöp kutularından, bank salıncaklara, pergole ve kamelyalardan ahşap korkuluklara ve çiçekliklere kadar her çeşit kent mobilyasını özgün tasarımlar ile üreten Erzincan belediyesi, şehrin muhtelif yerlerini kent mobilyaları ile donatmaya  devam ediyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Arda Heb " 2015 yılı içerisinde Erzincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak metal ve ağaç işleri atölyelerinde 200 adet bank, 70 adet çöp kovası, 40 adet kamelya, 100 adet piknik masası,70m pergole imal edilerek, park, bahçe ve mesire alanlarına montajını gerçekleştirdik. Ayrıca Metal İşleri atölyemizde Terzi Baba Mezarlığı çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında 1000 metre duvar korkuluğu imal ederek montajını gerçekleştirdik. İmalatlarımız kış ayları boyunca da devam edecek " dedi.