3. ORDU KOMUTANI ORG. SAVAŞ’DAN BAŞKAN BAŞSOY’A İADEYİ ZİYARET

Buradasınız: Haberler - 3 Ordu Komutanı Org Savaş’dan Başkan Başsoy’a İadeyi Ziyaret

953 görüntülenme - Tarih: 30.09.2015    YAZDIR

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a iadeyi ziyarette bulundu.

1 Ekim Perşembe günü saat 14’de gerçekleşen ziyarette Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Org. Savaş’ı Belediye Sarayı önünde karşıladı. Karşılamada Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Birlikte başkanlık makamına geçen Org Savaş ve Başkan Başsoy, bir süre sohbet ettiler. Orgeneral Savaş, Erzincan Belediyesi Şeref Defterini de imzaladı. Şeref defterine yazdığı yazıda Başkan Başsoy’a ve belediye çalışanlarına başarılar ve kolaylıklar dileyen Org Savaş 14.30 sıralarında belediyeden ayrıldı.

Daha önce Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı görevini sürdüren İsmail Serdar Savaş son Yüksek Askeri Şura kararları ile Orgeneral rütbesi alarak 3. Ordu Komutanlığına atanmıştı.