ÇİÇEK DİKİMİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Çiçek Dikimi Devam Ediyor

986 görüntülenme - Tarih: 30.09.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, kent merkezinde bulanan refüj, kaldırım ve parklara çiçek dikimi çalışmaları devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bitki Parkında yetiştirilen 10 binlerce çiçek ve ağaç fidanı toprakla buluşturarak gerçekleştirilen yeşillendirme ve park alanı çalışmaları ile örnek olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Yardımcısı Karabey Atıcı yaptığı açıklamada "Şu ana kadar şehir genelinde 600 yüz bin çiçek fidesi toprakla buluşturuldu. Bu çiçeklerin tamamını kendi personelimizle kendi seralarımızda ürettik. Ayrıca Erzincan Belediyesi bünyesinde oluşturulan Bitki Parkı ile daha yeşil bir Erzincan için çalışmalar devam ediyor. Hemşehrilerimizin de da desteğiyle büyük çalışmalara imza atacağız ve gerçekleştirilen çalışmalar ile Erzincan'ı dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getireceğiz. Emeğinden dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.