YUNUS EMRE MAHALLESİNE YENİ PARK

Buradasınız: Haberler - Yunus Emre Mahallesine Yeni Park

1237 görüntülenme - Tarih: 06.09.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesinde 4000 m2 alanı kapsayacak şekilde ve içerisinde çocuk oyun alanı, spor alanları kent mobilyaları ile otopark olacak şekilde dizayn edilen yeni park yapım çalışmalarına başladı.

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten  Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy  "Can Erzincan'ımızın çehresini değiştirecek projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın gezebileceği dinlenebileceği doğal ortamlar oluşturuyoruz, çocuklarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak ve onların güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini sağlamak için Erzincan Belediyesi yeni parkların yapım çalışmaları hızla devam edecek." dedi.