HALİTPAŞA’DA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Buradasınız: Haberler - Halitpaşa’da Çalışmalar Tam Gaz

1075 görüntülenme - Tarih: 03.09.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, altyapısı biten bölgelerde üst yapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu yıl 10 mahallede 175 km. kaldırım 100 km yol kaplama çalışması gerçekleştirecek olan Erzincan Belediyesi bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışıyor.

4 Eylül Cuma günü Halit Paşa Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Geçen yıl kent genelinde 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirdik. Bu senede 30 milyonluk bütçe ile yaklaşık 100 km. yol kaplaması 175 km. de kaldırım imalatı gerçekleştireceğiz Halitpaşa Mahallesinde 25 Km kaldırım ve yaklaşık 15 Km’lik yol kaplaması yenileme çalışması yürütüyoruz. Bazı sokaklarda yol kaplamasını kilit parke ile yenilerken, geniş sokaklarda ise asfalt çalışmaları başladı. Çalışmalarımız sene başında planladığımız gibi hızlı bir şekilde devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarda Avrupa’yı ve Türkiye’nin büyük şehirlerini örnek alıyoruz. Yaklaşık 30 yıldır Halit Paşa Mahallesinde hiç asfalt ve kaldırım çalışması yürütülmemiş. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde mahallemiz şekillenmeye başladı. ” dedi.