BAŞKAN BAŞSOY CUMARTESİ PAZARINI ZİYARET ETTİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Cumartesi Pazarını Ziyaret Etti

1115 görüntülenme - Tarih: 24.08.2015    YAZDIR

Günlük yoğun programlarından bulduğu her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 23 Ağustos tarihinde Cumartesi Pazarı esnafını ziyaret etti.

Bulunduğu her ortamda Belediye çalışmalarını hemşehrilerimizle paylaşarak onların istek ve önerileri dinleyen Başkan Başsoy " İnsan odaklı hizmet üreterek, hemşerilerimizin yaşamını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Cumartesi Pazarında gerçekleştireceğimiz çalışmayla 3 katı kalıcı bir Pazar yeri oluşturacağız. Zemin katı otopark olarak kullanılacak olan binada 2. kat Pazar alanı 3.  katında ise kafeterya yapılacak. Bu sayede bu bölgede ki trafik yoğunluğu azalacak ve hemşehrilerimiz daha nezih bir ortamda alış verişlerini gerçekleştirecekler” dedi.

Yaptığı açıklama da asfalt ve kaldırım çalışmalarına da değinen Başkan yol ve kaldırım problemini de hızla çözüldüğünü Ekim ayından itibaren şehrimizde %70 oranında tamamlanacağını belirtti.