KAPLICALAR YENİLENİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaplıcalar Yenileniyor

1264 görüntülenme - Tarih: 17.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7gün 24 saat hizmet verecek olan  yeni  jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu.

Erzincan Belediyesi ve KUDAKA tarafından finanse edilen yeni  jeotermal kaplıca projesi kapsamında 12 yeni havuz inşa ediliyor. Yatırım belinin 1 Milyon 100 Bin lira olan projenin 60 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

18 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen çalışmaları incelemek üzere bölgeyi ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy  "Bu bölgede 470 x 380 cm ebatlarında 12 yeni havuz inşa ediyoruz. Ayrıca 33 derece olan su sıcaklığını güneş enerjisi yardımıyla yaklaşık 40 dereceye yükselteceğiz.  Son teknolojinin kullanılacağı havuzlarda ki su her kullanımda değişecek. Değeri 1 milyon 100 bin TL olan tesissilerimiz de sürekli doktor bulunduracağız " dedi.