YENİ SANAYİ SİTESİNDE ASFALT TAMİRATI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Yeni Sanayi Sitesinde Asfalt Tamiratı Çalışmaları Devam Ediyor

1128 görüntülenme - Tarih: 11.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Yeni Sanayi sitesinde gerçekleştirilen asfalt tamiratı çalışmaları yerinde inceledi.

Yeni Sanayi Sitesinde gerçekleştirilen Cansuyu çalışmalarının tamamlanmasının akabinde bölgede gerçekleştirilen asfalt tamiratı çalışmaları devam ediyor.

12Ağustos Çarşamba günü bölgeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Başsoy  “Modern kent olmanın temel şartlarından ve topluma yapılabilecek en büyük hizmetlerden bir altyapı ve üstyapı çalışmalarıdır. Bizler altyapı çalışmaları akabinde kent genelindeki üstyapı problemi için odaklandık. 2014 yılında üst yapıya 13 Milyon’un üzerinde bir para harcadık. Bu yıl ise bu iş için 30 Milyon TL’lik bir bütçe ayırdık. Yılsonuna kadar altyapısı tamamlanan bütün cadde ve sokaklarda yol kaplama çalışması gerçekleştireceğiz. Ayrıca 25 bin tonluk yani 40 km'lik yeni bir asfalt ihalesinin gerçekleştireceğiz, 2015 yılının asfalt yılı olacak. Bu işi kalıcı olarak çözeceğiz” dedi.