AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ERDEM'DEN ERZİNCAN BELEDİYESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'den Erzincan Belediyesine Ziyaret

1224 görüntülenme - Tarih: 03.08.2015    YAZDIR

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İlimize gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret etti.

4 Ağustos salı günü gerçekleşen  ziyarette  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Erzincan Milletvekili Talha Erol Durmaz, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundular.

Başkanlık makamında belediye çalışmaları hakkında Sayın Erdem'e bir sunum yapan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, belediye projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

Kısa bir sohbetin ardından Erdem beraberindekilerle birlikte belediyeden ayrıldı.