BAŞSOY CAN ERZİNCAN TV VE KANAL 24'DE CANLI YAYINDA

Buradasınız: Haberler - Başsoy Can Erzincan Tv Ve Kanal 24'de Canlı Yayında

1582 görüntülenme - Tarih: 03.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Can Erzincan ve Kanal24 ortak canlı yayının da belediye çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi.

3 Ağustos Pazartesi günü 20.30'da Recep Aktaş'ın sunuculuğunu yaptığı programda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy soruları yanıtladı.

Can Erzincan ve Kanal24 ortak canlı yayınında Başkan Başsoy, Şehir genelinde Asfalt çalışmalarının 2014 yılında 50 km ve 2015 yılında 100 km. olmak üzer toplam 150 km’ye ulaştığını belirterek 2015 yılında asfalt çalışmaları için 30 milyon bütçeyle çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ayrıca 25 bin tonluk yani 40 km'lik yeni bir asfalt ihalesinin olacağı söyleyen Başsoy, 2015 yılının asfalt yılı olacağını vurguladı.

Yaklaşık 4 saat süren programda Erzincan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy , kaldırım çalışmaları, yol genişletme, yeni yollar, ekşisu, kaplıcalar, otomatik sulama sistemleri, bisiklet yolları, Cansuyu 1.ve 2. etap, kavşak çalışmaları, havuzların yenilenmesi konularında açıklamalarda bulundu.

Ayrıca Türkiye 3. liginde mücadele eden Erzincan Refahiyespor'un isminin 24 Erzincanspor olarak değiştirildiğini belirterek 24 Erzincanspor'a başarılar diledi.