ASFALT ŞİMDİDE GÜLABİBEY MAHALLESİNDE

Buradasınız: Haberler - Asfalt Şimdide Gülabibey Mahallesinde

1097 görüntülenme - Tarih: 26.07.2015    YAZDIR

Yıllardır şehrimizin en büyük problemi olan yol ve kaldırım eksikliğini ortadan kaldırmak üzere çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi, bu yıl 7000 ton asfalt kullanarak yaklaşık 50 km asfalt yol kaplaması gerçekleştirdi.

Çalışmalarına Gülabibey Mahallesi 962, 977, 980 ve 981 sokaklarda devam eden Erzincan Belediyesi yılsonuna kadar 100km yol ve 148 km kaldırım çalışması gerçekleştirecek.

Cemalettin Başsoy “Modern kent olmanın temel şartlarından ve topluma yapılabilecek en büyük hizmetlerden biri alt yapı ve üst yapı çalışmalarıdır. Çalışmalarımız sene başında planladığımız gibi hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarımızda Avrupayı ve Türkiye’nin büyük şehirlerini örnek alıyoruz. Bizler altyapı çalışmaları akabinde kent genelindeki üstyapı problemi için odaklandık. 2014 yılında üst yapıya 13 milyon’un üzerinde bir para harcadık. Bu yıl ise bu iş için 30 milyon TL’lik bir bütçe ayırdık. Bu sene bu işi kalıcı olarak çözeceğiz ” dedi.