KUDAKA 67. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI BAYBURTTA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Buradasınız: Haberler - Kudaka 67 Yönetim Kurulu Toplantısı Bayburtta Gerçekleştirildi

1315 görüntülenme - Tarih: 22.07.2015    YAZDIR

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 67.  Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında; Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Bayburt Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUDAKA Genel Sekreterinin, ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu üyelerini bilgilendirilmesiyle başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının ardından katılımcılara şehrin simgesi olan Bayburt taşından yapılmış Saat Kulesi minyatürü hediye edildi.