ERZİNCAN BELEDİYESİNDEN KUR’AN ZİYAFETİ

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesinden Kur’an Ziyafeti

1056 görüntülenme - Tarih: 02.07.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Ramazan ayının coşkusunu düzenlediği Erzincan da Ramazan Akşamları programlarıyla yaşatmaya devam ediyor.

2 Temmuz Çarşamba akşamı gerçekleştirilen programda Kur’an okuma yarışmasında 3 kez dünya birincisi olan Mısırlı ünlü hafız Muhammet Nas El- Şaab Kültür Evi arkasında hemşehrilerimizle buluştu.

Programa Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan eski Milletvekili Sabahattin Karakelle, Belediye Meclis Üyeleri ve yüzlerce hemşehrimiz katıldı.

Muhammet Nas El- Şaab tarafından okunan Kur’an- ı Kerim’in ardından Bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Erzincan Belediyesi olarak hoş vakit geçireceğiniz programlar tertipediyoruz. Kültürümüzü geçmişten geleceğe yansıtabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu gün de Kur’an okuma yarışmasında 3 kez dünya birincisi olmuş  ünlü hafız Muhammet Nas El- Şaab’ı sizlerle buluşturduk. Kendisini aramızda görmekten son derece memnun oldum. Emeği geçen her kese teşekkür ediyorum” dedi.

Program okunan dualar eşliğinde son buldu.