ŞEHİR GENELİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Buradasınız: Haberler - Şehir Genelinde Çalışmaya Devam Ediyoruz

1068 görüntülenme - Tarih: 29.06.2015    YAZDIR

Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Erzincan Belediyesi, şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri bir tarafdan Aslanlı Mahallesi 212 sokakta asfalt çalışması gerçekleştirirken, diğer taraftan ise Mimar Sinan, Cumhuriyet ve Akşemsettin mahallelerinde kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

30 Haziran Salı günü şehir genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Çalışmalarımız sene başında planladığımız gibi hızlı bir şekilde devam ediyor.Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarda Avrupayı ve Türkiye’nin büyük şehirlerini örnek alıyoruz. Geçen yıl 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirdik. Bu senede 30 milyarlık bütçe ile yaklaşık 100 km yol kaplaması 148 km de kaldırım imalatı gerçekleştireceğiz” dedi.