YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Yol Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor

1265 görüntülenme - Tarih: 18.06.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İnönü Mahallesi 6. sokaktaki yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şehir merkezine yakın ve hemşehrilerimiz tarafından sık kullanılan İnönü Mahallesi 6. sokakta gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla trafik akışını rahatlatacağız.

Sokak sakinlerini de rızasını alarak bu sokakta yol genişletme çalışması gerçekletirdik. Burada yıkılan duvarları yeniledik ve kaldırım çalışmalarını tamamladık. Uzunluğu 250 m genişliği 10 m. olan sokağın şimdide asfalt kaplamasını da gerçekleştirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şu anda Erzincan Belediyesi olarak şehrin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi hemşehrilerimizin daha modern ve daha huzurlu yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.