YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Yol Genişletme Çalışmalarımız Devam Ediyor

1171 görüntülenme - Tarih: 02.06.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İnönü Mahallesi 6. sokaktaki yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak.

3 Haziran Çarşamba günü bölgeyi ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Başsoy “Şehir merkezine yakın ve hemşehrilerimiz tarafından sık kullanılan İnönü Mahallesi 6. sokakta gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla trafik akışını rahatlatacağız.

Sokak sakinlerini de rızasını alarak bu sokakta yol genişletme çalışması gerçekletirdik. Burada yıkılan duvarları yeniledik. Uzunluğu 250 m genişliği 10 m. olan sokağı, önümüzdeki günlerde kaldırım ve asfalt kaplamasını da gerçekleştirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şu anda Erzincan Belediyesi olarak şehrin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi hemşehrilerimizin daha modern ve daha huzurlu yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz”  dedi.