BAŞKAN BAŞSOY BASIN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Basın Ziyaretlerine Devam Ediyor

1192 görüntülenme - Tarih: 25.05.2015    YAZDIR

Gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan her çalışmayı basın ve kamuoyuyla paylaşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy kısa süre önce el değiştiren Taraf24 gazetesine hem hayırlı olsun temennisinde bulunmak hem de gazete sahipleri ile şehir genelinde yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette taraf24 gazatesinin yeni sahipleri  Dursun Bektaş ve Kudret Bektaş ile bir süre sohbet eden Başkan Başsoy, Erzincan Belediyesi'nin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Başsoy "İlimizde fedâkârâne bir şekilde çalışmalarını yürüten basın kuruluşları ve onların değerli çalışanlarını ziyaretlerimiz devam ediyor. Amacımız belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak onlarında değerli görüşlerini almak." Dedi.